Всі категорії
Додати товар

Оригінал.фірмова,вовняна шапка-шолом преміум класу kivat

550 грн
Опис

Тепла зимова класична шапка-шолом для дітей преміум-сегменту фінської компанії Киват, задає стандарти якості дитячих головних уборів. Верх із 100% довговолокнистої австрійської натуральної вовни, що забезпечує комфортне тепло і сухість. Підкладка з органічного м'якого біобавовни, вирощеного на Сицилії. Спеціальна додаткова мембранна захист - еластична прокладка утеплювач Isosoft на вухах і лобі головного убору надійно захищає від вітру і при цьому не спотворює звук і не шарудить. Удлиненные затылочная и передняя часть надежно закрывают шею и горло ребенка (дополнительный шарфик не нужен).
Удобство и посадка шлемов Kivat идеальная.
Перед пошивом изделий ткани KIVAT проходят специальную паровую обработку под высокими температурами, что позволяет в дальнейшем изделиям служить долгие годы, не терять форму и не кашлатится.
Марку Kivat выбирают мамы, которые понимают, что лучше купить качественную вещь, которая прослужит нескольким поколениям детей.
У зимовій колекції представлені вовняні рукавички, манішки, снуди, шапки, шоломи, шкарпетки, комбінезони, брюки, легінси, пледи. Орієнтовний температурний режим від 0С до -30С. Рекомендується ручне прання при температурі 30 градусів. Виробництво: ФІНЛЯНДІЯ. Якість цінність бренду Kivat (Киват). Моделі не містять шкідливих барвників, хімічних чи токсичних речовин. Матеріали, які використовуються для пошиття, поставляються тільки європейським постачальниками, відповідають стандартам безпеки для дітей. Розробки підприємства ґрунтуються виходячи з потреб дітей при умовах північного клімату регіону. Функціональний правильний дизайн забезпечує свободу рухів дитини. Варто придбати високоякісну річ, яка захистів в негоду.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари