Всі категорії
Додати товар

Фіолетова без бафа miserwe wireless beanie hat v5.0 унісекс чоловічі спортивні шапки...

240 грн
Опис

Фіолетова без бафа

MISERWE Wireless Beanie Hat V5.0 Унісекс Чоловічі спортивні шапки та кепка
Зимовий відкритий спортивний трикотажний ковпачок бездротові стереонавушники

- Тканини
- Імпортовані
- ♫ 【Бездротовий 5.0 і HD стереозвук і вільні руки】Бездротовий спортивний шапочка Легко та швидко поєднується з мобільними телефонами за лічені секунди, планшетами та іншими музичними пристроями з підтримкою BT, можливістю підключення «вільні руки», включаючи відхилення/прийняття телефонних дзвінків та бездротове прослуховування музики на висоті до 33 футів (10 метрів), залишаючись у теплі взимку. високопродуктивні стереодинаміки пропонують стереозвук HD до 110 DB, насолоджуйтесь покращеним досвідом прослуховування музики за допомогою цих навушників beanie в будь-якому ведмежому саду.
- ♫ 【Відмінна продуктивність акумулятора】Відкритий бездротовий шапка-шапка з вбудованим літій-іонним акумулятором ємністю 300 мАг лише за 2 години зарядки може забезпечити до 10 годин розмови та 8 годин гри, тоді як інші бренди мають лише 120 мАг та 3-4 години гри. Романтичні подарунки для нього,дорослих,подарунки для хлопчиків-підлітків.
- ♫ 【Унісекс, теплий і зручний】Наш бездротовий бездротовий шапочка має ручне зшивання з подвійною м'якою внутрішньою підкладкою та чудовою дихальною здатністю. Модний стиль і унісекс дизайн відповідає всім чоловікам, жінкам і дітям.
- ♫ 【Зручна панель керування】 Панель керування бездротовою гарнітурою Вбудований стереодинамік і мікрофон на лівому навушнику дозволяє переходити туди-сюди по списку відтворення, відповідати та відкидати дзвінки без використання телефону. Панель управління, вбудований стереодинамік і мікрофон на лівому навушнику дозволяють користувачам переходити до попередньої / наступної пісні в списку відтворення, відповідати і відключати дзвінки, не виймаючи телефон! Бездротовий шапка-шапка ідеально підходить для Різдва
- ♫ 【м'який трикотажний матеріал】Бездротові головні убори складаються з надзвичайно м'якого трикотажного матеріалу, забезпечує максимальний комфорт і тепло, ідеальний стильний модний аксесуар взимку.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари