Всі категорії
Додати товар

Італія тепла шапка-біні шкарпетка, 50% шерсть бірюза, смуги унісекс

65 грн
Опис

Яскрава різнобарвна стильна тепла шапочка. У такій шапочці залишитися в тіні не вийде)
*Модель на мій погляд унісекс — і чоловіча, і жіноча. Шапка одношарова, можна носити з закотом і без. Має стильний вигляд. Всі ці шапки, що облягають голову, легко впишуться в будь-який спортивний, кежуал та інший лук, що створюється вами.
*Біні — модель досить щільно облягає голову, часто забезпечена закотом. Пряжа використовується тонка, тому моделі належать до демісезонного одягу. Для зимового носіння шапки шиють із флісовою підкладкою. Це найпопулярніший фасон головного убору як у чоловіків, так і в жінок.
*носок — схожий на попередній фасон, але має більш витягнутний розмір. Носять його або «гачком», або з вільного об'єму ззаду формують складки. Виповнюється з пряжі різної товщини: гарна шапка-носок із тонкого акрилу або вовни, але не менш цікава вона з товстих ниток.
*Кольорова гама: бірюзовий, чорний і легка золотиста нитка. Універсальна під будь-який колір решти одягу.
*Склад: 50% вовна, 50% акрил. В'язання середньої щільності, машинне, одношарове. Дуже м'яка, затишна та приємна до тіла, не "кусається".
*Розмір універсальний, підійде на будь-який дорослий розмір. Прекрасно тягнеться завдяки якісній пряжі та структурі в'язання. Розміри в спокійному стані: напівобвід по низу (у чола) — 20 см (в'язка гумка), висота повна — 28 см.
*Сстанок чудовий, б/у, але жодних дефектів і нюансів немає.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бірюзовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Принт:
У смужку

Схожі товари