Всі категорії
Додати товар

Гердан "дотик пристрасті"

5780 грн
Опис

Зіткана з світла й тіні... З полум'я і льоду. З найтонших відтінків і нюансів Буття. Пізнала свою Силу і свою слабкість. Здатна врізатися в пам'ять, одним поглядом. І залишити незгладимий слід в житті у всіх, кого торкнеться цей погляд. Жінка - Загадка, яка вище всіх правил. Вона і є – правило! Щасливі будуть ті, з ким вона захоче розділити свій життєвий Шлях. Тому, що вона щедра, як сама природа. І так само безжальна і справедлива, коли ображають тих, хто їй дорогий. Саме для такої жінки народився гердан «Дотик пристрасті». Яскравий, потужний, чаклунський... Найбільший з нині створених. Єдиний такий. ПОВТОРУ НЕ БУДЕ. Зрозуміло, що такий гердан потрібно було прикрасити гранатом. Магічні властивості каменю гранат заслуговують окремої уваги, так як вони безпосередньо впливають на енергетику свого володаря. Эзотерики и маги описывают этот минерал как средство, помогающее человеку получить власть над окружающими людьми. Гранат обладает мощной энергетикой и идеально подходит в качестве амулета активному, страстному, коммуникабельному и работающему с полной отдачей человеку.
Своему хозяину он подарит счастье, везение и успех, убережет от неприятностей и поможет найти правильный выход из сложных ситуаций. А вот людям ленивым, нерешительным и безынициативным магия не советует носить изделия с гранатом. Наделенный сильной энергетикой минерал измотает их и приведет к физическому и нервному истощению.

Гранат в гердані урівноважений аметистом. Аметист вважається подарунком Богів. Звичайно, самоцвіту, який вважався подарунком Богів, приписували безліч різних можливостей. Основною властивістю каменю є захист від впливу алкоголю. Аметист не тільки зменшує тягу до спиртного, але і полегшує прояв похмільного синдрому. Однак магічні властивості каменю набагато обширней. Він допомагає домогтися успіху в бізнесі, спорті і любові. Аметист наділяє енергією свого володаря. Очищає помисли, дарує розсудливість і спрямовує думки у правильне русло. Аметист може помирити людей, поклавши кінець навіть дуже тривалої ворожнечі і захищає свого господаря від злості оточуючих. Гердан виготовлений з чеського бісеру. Схема – Patrizia Bijoux. У намистах – відколи граната і аметисту.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alice5
Обереги
Запоріжжя
Була