Всі категорії
Додати товар

Чорна п'ятниця знижки акції вигідні ціни мезороллер для обличчя + очищаюча щітка...

280 грн -29% 199 грн
Опис

Процедура з Мезороллери - це один з найдоступніших і швидких способів боротьби з віковими змінами і дефектами шкіри. Дермароллер в найкоротші терміни здатний поліпшити стан шкіри, а так само підтримувати її в належному вигляді. Збільшує ефективність косметичних засобів, поступово усуває шрами після вугрової хвороби. Зменшує розширені пори, ущільнює в'ялу шкіру, зменшує зморшки. Довжина голок - 0,5 мм. Кількість голок - 540 шт. Метал - Титанові голки.
Який ефект розраховувати?
Як мінімум — на вирівнювання рельєфу, скорочення пор, покращення текстури та невелике ущільнення шкіри. А максимум від мікронідлінгу можна отримати під час роботи з невеликими рубцями (наприклад, постакне). Це досить складна проблема, і стимуляція травмою, яка вирівняє поверхню та підніме шкіру, буде гарним рішенням.
Мікронідлінг проводиться з використанням сироваток або спеціальних розчинів для мезотерапії, які вводяться до та після процедури. Адже в ході її створюються множинні канали, якими препарати швидко і легко проникають у більш глибокі шари шкіри, а не залишаються на поверхневому роговому шарі, як при нанесенні косметики. У клініці лікар може завдати препарат із стимулюючою дією, з ефектом пілінгу (наприклад, з гліколевою кислотою), для сяйва шкіри з вітаміном С.
Є спеціальні склади з ретинолом. Сам принцип дії дає безліч варіантів на вирішення різних проблем.
Якщо ви вирішили зробити процедуру будинку, то після вмивання ретельно обробіть поверхню шкіри і сам ролер хлоргексидином. Проводьте процедуру, не сильно натискаючи на ролер. В ідеалі ролери мають бути одноразові, але на практиці виявляється, що ролери миють, обробляють та використовують повторно. Так не повинно бути: це прилад з голками, але ніхто не використовує повторно голку після уколу.
Кому показаний мікронідлінг?
Він показаний при досить товстій пористій шкірі, вік не має значення. Головне, щоб шкіра була тонкою, чутливої, з помітними судинами. У цих випадках мезоролер протипоказаний. Також серед протипоказань - наявність запальних елементів, як при акне та розацеа.

Процедура підходить для омолодження шкіри при роботі з пігментацією. Зазвичай потрібний курс із 5–10 сеансів, які проводяться раз на тиждень чи два тижні. Але це може бути і одноразова процедура "на вихід" - для сяйва шкіри, коли за рахунок пошкоджень дається потужний стимул до регенерації. На наступний день шкіра буде дуже гарна та підтягнута.

My Beauty Tool,
Силіконова щітка для очищення пор та масажу обличчя від популярного корейського бренду Etude House стане незамінним помічником у вашому догляді.

- Щіточка виготовлена ​​з силікону і при нанесенні засобу для вмивання можна отримати дуже густу піну щільної консистенції.

- Вона м'яко, але глибоко очищає шкіру, забезпечує низьку витрату догляду.

- Відрізняється компактними розмірами, довговічністю, безпекою для чутливої ​​шкіри та ефективністю у щоденному догляді за здоров'ям епідермісу.

- За допомогою щіточки від Etude House можна не тільки якісно очистити шкіру, але й зробити легкий масаж для покращення мікроциркуляції крові та підвищення її пружності.
Спосіб застосування
Нанесіть очищувальний засіб догляду за обличчям, помасажуйте шкіру спонжем, уникаючи зони навколо очей. Змийте з лиця залишки засобу для вмивання, а сам спонж вимийте проточною водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ciplja
ciplja
Івано-Франківськ
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари