Всі категорії
Додати товар

Фен дорожній magio mg-155 1740 вт компактний, але потужний

599 грн
Опис

Фен дорожній MAGIO MG-155 1740 Вт компактний, але потужний

Фен MG-155 - це ідеальний фен, який зробить ваше волосся більш сяючим, доглянутим і красивим. Дана модель має потужність – 1740 Вт, тому процес сушіння він робить швидким та легким. Корпус фена зроблений із якісного термостійкого пластику, а завдяки покриттю Soft Touch рука не ковзає, через що використання стає ще комфортнішим. При цьому є можливість регулювання двох температурних режимів та функція потоку холодного повітря, що сприятливо впливає на стан волосся. Для укладання за допомогою холодного повітря потрібно менше пінки і лаку, а укладання короткого волосся можна проводити без спеціальних засобів.

Всі ці функції допомагають фену піклується про ваше волосся і не давати їм пересушитися. Що стосується фарбованого волосся, завдяки можливості потоку холодного повітря фен допоможе зберегти колір, оскільки деякі фарби змінюють тон при використанні сушіння теплим повітрям.

У комплекті є насадка-концентратор, яка створює концентрований повітряний потік, що розігріває, і в поєднанні з холодним обдуванням створює кращі укладання. Переваги концентратора в тому, що він швидко розігріває конкретне пасмо і гаряче повітря практично не гріє вже покладені та охолоджені пасма.
Зручний і компактний, зі складною ручкою, яка дає можливість брати його з собою в подорожі або інші поїздки, цей фен не займатиме багато місця у Вашій сумці і завжди буде під рукою у разі потреби.
ws51683

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари