Всі категорії
Додати товар

Срібна руна турісаз (ᚦ) намистина

650 грн
Опис

Матеріал срібло 925 з чорнінням (Україна)
Розмір 12х8 мм
Внутрішній діаметр 6 мм

Для дівчат і чоловіків
У подарунок серветка для догляду за сріблом

Можливо зібрати браслет з натурального каміння

Турісаз - складна руна, яка може працювати як на благо, так і на шкоду. З нею потрібно бути дуже обережним. Але тим людям, які по-справжньому сильні духом і рішучі в своїх прагненнях, ця руна стане вірним помічником.
Турісаз перекладається як "ворота". Вважається, що вона знаходиться між матеріальним світом і вищими знаннями. Ці знання і силу зможуть отримати тільки ті, хто готовий йти до кінця і проявить стійкість до ситуацій, перевіряючих силу духу.
Турісаз допомагає людині відшукати в собі стійкість і внутрішню опору, знайти силу в собі. І це відбувається через перевірку випробуваннями і виходом із зони комфорту.
Також Турісаз допомагає бути обережним в своїх рішеннях - пригальмувати, спланувати, ретельно обміркувати і тільки тоді робити стрибок. Вона підкаже вам, де потрібно зупинитися і поглянути на факти, перш ніж прийняти безповоротне рішення.
Амулет з Турісаз допомагає рішуче, але в той же час грамотно рухатися вперед, знищуючи непотрібні стримуючі фактори. Допомагає бути більш уважним, краще аналізувати і розуміти навколишній світ, людей і ситуації.
Як і всі руни, Турісаз не працюватиме замість Вас. Вона буде працювати з Вами. І вибирати цю руну варто тільки якщо Ви готові до сміливих змін всередині і зовні, які хоч і не м'яким способом, але зроблять Вас краще і сильніше.

Значення: випробування, проходження перешкоди, витримка, самовладання, аналіз, самопізнання, різкі зміни, внутрішній стрижень, гарт характеру, стійкість.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари