Всі категорії
Додати товар

Брелок свисток із компасом термометром і лупою

278 грн
Опис

Технічні характеристики:

- Матеріал: пластик.
- Колір: чорний.
- Межі вимірювання термометра: -20...+50 °C (0...120°F).
- Розмір: 7.2 х 2.9 х 1.8 cm.

Свисток є корисним і потрібним атрибутом спорядження мандрівника. У разі виникнення критичної ситуації ви можете бути не завжди в змозі подати гучний сигнал голосом, наприклад, у разі пересохлим у спеку горлі або у разі сильного переохолодження. У таких випадках сигнали свистком можуть допомогти вам і врятувати життя. Звук свистка дуже гучний і чути на чималому ратонії. За високого рівня шуму різкий звук свистка буде помітнішим, ніж крик.

Багатофункціональний 4 в 1 свисток має також вбудовані в його корпус компас, висувну лупу та спиртовий термометр. Температура на шкалі термометра вказана в градусах Цельсія й Фаренгейта. Діапазон вимірювання температури становить +50...-20 °C або 0...120°F. Компас, термометр, свисток і лупа допоможуть вам вижити в аварійних ситуаціях. За допомогою компаса ви зможете орієнтуватися на місцевості та під час руху зберігати правильний напрямок. У лупу зручно розглядати дрібні позначення на мапі, а за яскравого сонця можна розпалити вогонь, використовуючи збільшення лупи для фокусування сонячних променів. Похідний спиртовий термометр стане в пригоді для контролю температури повітря, свисток допоможе обмінюватися на відстані умовними сигналами в групі або подати сигнал про допомогу рятувальницям. Відстань чутності свистка удвічі-тричі перевищує відстань чутності крика. Звук свистка можна використовувати для подавання загальноприйнятого сигналу лиха SOS: три коротких свистки — пауза — три довгі свистки — пауза — три коротких свистки (●●● ‒‒ ‒‒ ‒‒ ●●●).

Свисток виготовлений із міцного пластику та, порівнюючи з металевим свистком, він менше важить і комфортніший під час використання взимку.

Свисток 4в1 має металеве кільце для ключів і може використовуватися ка брелок свисток, його легко можна причепити на сумку або рюкзак. Брелок займає мало місця. Шукаєте подарунок на Новий рік, День Народження чи інше свято? Брелок 4в1 (компас, термометр, свисток, лупа) чудовий варіант для подарунка. Цей сувенір стане в пригоді кожному.

Комплект постачання Брелок 4 в 1 (компас, термометр, свисток, лупа) х 1 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lozashop23
Lozashop
Супер-продавець
Івано-Франківськ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари