Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Фен- стайлер dyson airwrap styler complete blue

17700 грн
Опис

30- міліметрова знімна насадка Airwrap. Тепер отримати об'ємні кучері або хвилі стало легко; знімна насадка обертається за годинниковою стрілкою та проти годинникової стрілки для симетричності.
40- міліметрова знімна насадка Airwrap. Легко створюйте та фіксуйте вільні кучері або хвилі. Знімна насадка обертається за годинниковою стрілкою та проти годинникової стрілки для симетричності.
М'яка згладжувальна насадка. Створюйте гладку укладку; обладнана м'якою щетиною, яка не створює дискомфорту під час використання та дарує приємні відчуття.
Розгладжувальна насадка. Створює укладку з меншою кількістю завитків, обладнана жорсткою щетиною, створеною для контролю неслухняного, кучерявого волосся.
Кругла об'ємна щітка. Спрямовує повітря у волосся, а щетина створює напругу, щоб укласти волосся як Вам подобається поки воно сохне.
Насадка для укладання. Робить будь-яке волосся податливим, готовим до створення бажаної укладки . Подбайте про Ваше волосся і створюйте бажану зачіску, не пошкоджуючи його з мультифункціональним феном-стайлером.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
karin...
karinakocherga
Ніжин
Була

Схожі товари