Всі категорії
Додати товар

Заколка твістер - поролонова з червоними атласними стрічками. для плетіння пучка.

75 грн
Опис

Заколка Твістер - це чудова помічниця жінку яка хоче красиво укласти волосся. Вона має гнучку, зручну конструкцію, завдяки цьому, шпилька може приймати різні форми для створення зачісок різного стилю.

Легендарна шпилька знову в моді! Все частіше і частіше, стилісти і перукарі створюють зачіски для волосся з використанням шпильки Софіста Твіст. З'явилися моделі зачіски для урочистих випадків і вечорів з використанням цієї шпильки. Відзначені навіть весільні моделі в яких використана ця шпилька. Вона відмінно підходить для дорослих і дітей, для тонких і нормального волосся, для кучерявого, кучерявих і прямих волосся. Зручно використовувати для танців, хореографії та балету. Міцно тримається під час занять спортом або фізкультурою. Просто й швидко робити різні зачіски без шпильок і кліпс. Найкращий спосіб завити волосся, не пошкоджуючи їх нагріванням і не витрачаючи час на вдягання бігуді.

Опис: Шпилька довжиною 22,5 см має всередині металеву пластину. По краях шпильки є атласні стрічки для декорування зачіски елегантним бантом. Шпилька підійде для волосся середньої довжини і густоти.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари