Всі категорії
Додати товар

Телескопическая ручка-чесалка для спины "коготь дракона"

155 грн
Опис

Телескопічна ручка-чесалка «Коготь дракона» 

Унікальна річ телескопічна спино-чесалка Сlaw Сomb, знадобиться кожній людині. Для того, щоб почухати спину, тепер не потрібно згинатися, викручуватися, просити когось допомогти. Достатньо витягнути Сlaw Сomb на всю свою довжину, і проблема вирішена.
За допомогою масажу можна не лише позбутися низки захворювань опорно-рухового апарату, але й зробити шкіру більш пружною, а також покращити загальне самопочуття. Для того, щоб стежити за своїм здоров'ям і постійно бути у формі, зовсім не обов'язково постійно відвідувати масажний кабінет.
Достатньо купити масажер, який дозволить вам регулярно проводити масажні процедури, не витрачаючи на це багато часу та грошей. Масажер є ефективним профілактичним засобом. Він дає можливість уникнути багатьох патологічних порушень, що в першу чергу має велике значення для людей, професія яких передбачає тривале перебування сидячого становища.
Якщо у Вас засвербіла спина, і ви не можете дотягнутися до потрібного вам місця, в цьому вам допоможе Сlaw Сomb. Має довжину 21 см, але Ви можете збільшити її до 58 см. Спокійно поміщається в кишеню сорочки. Ви можете носити його із собою скрізь та брати із собою в дорогу. Стане незамінним аксесуаром для Вас та Ваших близьких. Зупиніть свій вибір на Сlaw Сomb, а він зробить за Вас все інше. Сlaw Сomb – оригінальний та незвичайний подарунок!

Характеристики:
Колір чорний.
Розмір: 21 – 58 см.
Матеріал: метал.
Вага: 36 р.
2 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sever88
sever88
Супер-продавець
Одеса
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари