Всі категорії
Додати товар

Комплект металевих застібок на кнопках з набором інструментів для роботи з шкіряними...

380 грн
Опис

Матеріал кнопок: залізо
Специфікація кнопок: 4 штуки/набір
Розмір кнопок: 10 мм, 15 мм
Обробка поверхні: екологічне гальванічне покриття
Колір: сріблястий, бронзовий
Вага: 369 г
Особливості:
Двохстороніймолоток: молоток можна розкрутити для зручності транспортування або зберігання. Двохстороній молоток є практичним інструментом для самостійного виготовлення шкіряних виробів, столярних робіт, будівництва, металообробки та інженерних робіт.
Високоякісний матеріал: через використання заліза ці заклепки є малими, легкими і довговічними.
Інструмент для проколювання та основа для легкого проколювання отворів в одязі і шкірі, необхідний і корисний інструмент для школи, дому та офісу. Коробка для зберігання є зручною функцією для збереження порядку.
Широке застосування: ці шкіряні заклепки можна використовувати для самостійного виготовлення ремесел, ремонту або прикрашання одягу, такого як сорочки, куртки, пуховики, вітровки, рюкзаки, взуття, гаманці, сандалі, капелюхи, ремені, ватні куртки, джинси, шкіряні сумки, ремені тощо.
Деталі упаковки в коробці: 10 наборів чотирьохштифтових фастенерів діаметром 10 мм (40 штук) + 10 наборів чотирьохштифтових фастенерів діаметром 15 мм (40 штук) + 655-ий інструмент (2 штуки) + 831-ий інструмент (2 штуки) + 1 основа + 1 пробивач діаметром 2,5

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
paliyok999
paliyok999
Дунаївці
49% виконаних замовлень
Був

Схожі товари