Всі категорії
Додати товар

Гартер-підв'язка на ногу

670 грн
Опис

Підв'язки для панчіх — це дуже еротичний аксесуар, що незмінно бентежить і збуджує чоловіків. Поготів, якщо це стилізована під шкіру сексуальна підв'язка із заклепками. Пропонуємо купити гартер Bijoux Pour Toi — 3 THONGS Black — функціональний, стильний і збудливий.

Потрійна чорна підв'язка із заклепками має дуже сексуальний вигляд і підкреслює лінію панчохи. Подвійне регулювання — завдяки плоскій гумці та пряжці, що переміщається, забезпечує щільне прилягання. Зручно, що ширина кожної смуги регулюється окремо, завдяки чому гартер чудово сяде на будь-яку ногу. Підв'язка функціональна та добре утримує панчіх.

Хочете створити сексуальний образ дівчини-спокусниці або доповнити особливе вбрання? Тоді рекомендуємо купити гартер Bijoux Pour Toi — WITH BOW Black — лаконічний і водночас сексуальний зі стилізованим під шкіру чорним бантиком із заклепками.

Ідеальний варіант сексуальної підв'язки для шанувальниць поєднувати жорсткість і ніжність! Рекомендуємо купити гартер Bijoux Pour Toi — WITH HEART AND SPIKES Black: шипи, метал і оборки в ньому ідеально доповнюють один одного. Подвійна підв'язка — це справжній еротик-шик для незабутнього образу.

Ціна від 630 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари