Всі категорії
Додати товар

Набір для стрижки pro gemei (gm-580) тример 7в1 для стрижки волосся гоління бороди для...

639 грн
Опис

Доглянутий, охайний вигляд, і завжди бути у чудовій формі – одна із застав успіху. Мати в будинку електричну бритву також актуально, як і інші види повсякденного приладдя, щось на зразок зубної щітки або гребінця. Необхідний чоловічий аксесуар, без якого навряд чи обійдеться кожен чоловік. Тепер не обов’язково при кожному наближувальному знаменному дні бігти в елітний салон, щоб виглядати шикарно!

Pro Gemei GM-580 – не просто бритва, вона втілила в собі 7 функцій одночасно. Зручна, компактна рукоятка, стильний дизайн, і 7 змінних насадок зроблять свою справу.

Мотор приладу потужністю 3 Вт працює від знімного акумулятора. Зарядити його можна від розетки 220 В за допомогою мережевого кабелю. На це знадобиться 8 годин. Час роботи при повному заряді становитиме 45 хв. Тепер ви не залежите від наявності розетки і можете голитися будь-де. Це дуже зручно, особливо якщо ви їдете поїздом у відрядження чи відпочинок.

Пристрій простий у використанні та догляді. Поле кожного застосування необхідно очистити головки від волосся за допомогою щіточки та змастити олією, яку ви знайдете в коробці з приладом.

Особливості набору:

Ергономічний дизайн, водонепроникні комплектуючі, що миються
Кнопка – Турбо
Індикатор світіння
Потужність:220-240 V/ 50-60 Hz, 3 W
Розмір бритви: 15,5* 4* 3 см
Вага брутто: 541 гр
До комплекту входять:

машинка для гоління;
насадки-гребінь -3 шт (3 мм, 6 мм, 10 мм);
насадка триммер для носа та вух;
насадка для гоління;
тример насадка;
масло для мастила;
пензлик для чищення
гребінець
зарядний пристрій
підставка

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари