Всі категорії
Додати товар

Ультразвуковий відлякувач гризунів мишей щурів та тарганів pest reject hk 02 від мережі

249 грн
Опис

Reject Pest – це найефективніший на сьогоднішній день прилад від мишей та всіх гризунів, а також докучливих комах. Для того щоб раз і назавжди позбутися паразитів, які мешкають у вашому будинку і завдають шкоди господарству, меблям, продуктам і здоров’ю (оскільки саме гризуни та комахи є переносниками найстрашніших для людини вірусних захворювань) просто необхідно купити і встановити Reject Pest. /p>

Дія Reject Pest

Прилад від мишей та всіх гризунів працює за принципом впливу електромагнітних випромінювань на нервову систему живих істот. Його необхідно підключити до електромережі, після чого електричними проводами всередині вашого житла почнуть поширюватися електро-імпульси, що завдають дрібним тваринам і комах біль. Електричні імпульси дратують нервові закінчення гризунів та комах, які просто змушені будуть покинути ваше житло.

Reject Pest можна встановлювати будь-де:

у приватному будинку;
квартирі;
на дачі;
на виробничих та продуктових складах;
у магазинах;
на виробництві та ін.
Єдина умова для застосування – наявність електричної мережі у приміщенні.

Переваги Reject Pest

Пест Реджект кардинально відрізняється від решти способів боротьби зі шкідниками:

По-перше, він діє безконтактно і вам не потрібно шукати місця для встановлення пасток.
По-друге, він абсолютно безпечний для здоров’я людини, які живуть у будинку дітей та свійських тварин (за винятком гризунів та комах).
По-третє, на відміну від засобів, які вбивають шкідників, він їх просто виганяє. Вам не доведеться потім прибирати їхні мертві тіла, а також чути запах померлих у недоступних щілинах, під підлогою та стінами гризунів.
Оскільки Reject Pest підключається до електромережі, розробники оснастили його функцією нічника, який включається, якщо у вас виникає необхідність.

Основні характеристики Pest Reject:

Підключається до електрики;
Радіус дії 200 м²;
Принцип роботи – електромагнітний вплив на комах та гризунів;
Працює 24 години на добу, 365 днів на рік;
Абсолютно нешкідливий.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари