Всі категорії
Додати товар

Процвіт, удача і захист оберіг (шамбала)

466 грн
Опис

ПРОЦВІТ, УДАЧА І ЗАХИСТ
ОБЕРІГ (ШАМБАЛА)
з каменем АВАНТЮРІН, ЧОРНИЙ АГАТ, ЛАБРАДОРИТ

Виготовлений і заговорений за всіма магічними правилами, у потрібну місячну добу.
Талісман з авантюрином, притягує фарт і фінансове процвітання, допоможе людині, яка потребує успіху та везіння. Камінь Авантюрин має сильну позитивну енергетику, що приносить своєму власнику грошову стабільність. Пробуджує у своєму власнику бажання діяти, інтуїцію та приховані таланти.
Амулет з Чорним агатом служить потужним оберегом, захистить свого власника від енергетичних вампірів, пристріту, та різних негативних нападів. Не дасть змоги відібрати життєву силу. Дарує своєму власнику впевненість, здатність протистояти всім перешкодам та злу. Допомагає прийняти вірне рішення і незмінно досягати своїх цілей.
Лабрадорит містичний камінь, він створює бар'єр, який неможливо подолати негативним енергіям, щоб пробитися до аури особистості з метою на неї. Допоможе відновити та зберегти віру в себе. Наділяє успіхом, успішністю, спокоєм, стресостійкістю. Забирає непотрібні страхи, кошмари, напади паніки. Сприяє розвитку третього ока. Дарує стимул, силу та бажання рухатися вперед, назустріч кращому майбутньому.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари