Всі категорії
Додати товар

Браслет /амулет з руною беркана символ захисту, жіночої енергії, затишку, врожайності)

393 грн -5% 375 грн
Опис

Браслет і вся фурнітура зроблена зі сталі, не боїться води, не викликає алергії. Багато років буде служити власнику.
Розмір руни 15х19 мм
Ланцюг сталевий у комплекті. Довжина 18+6 см
Догляд простий. Помити під водою з рідким миючим і просушити серветкою.
Можливо зробити підвіску на сталевому ланцюжку або ж браслет на нитці в плетінні, або зробити браслет з натуральним камінням. Пишіть свої побажання і я втілю в реальність ваші задуми.
Приїде до власниці на паперовій планшетці в упаковці. Пакую в паперовий конверт з пупирками. Тому відправити новою поштою як документ за 55 грн можливо у будь який день. Також можлива відправка укрпоштою.
Упаковка за мій рахунок!

БЕРКАНА (ᛒ)
Беркана - руна жіночої енергії.
Вона уособлює жіночність, символізує домашнє вогнище, вагітність, народження дитини, материнські якості.
Беркана допомагає жінкам в їх становленні, будь то шлях господині будинку і материнства, або ж кар'єрний ріст - головне, щоб ці наміри були щирі, чистими і не шкодили іншим.
Вона є символом не тільки народження дитини, але і процесу народження в цілому. Це може бути народження нової ідеї, проекту, плану.
Найчастіше жінки використовують амулет з руной Беркана для зміцнення жіночого здоров'я, посилення жіночої енергії, привабливості. Вона допомагає гармонізувати відносини всередині сім'ї, зробити їх більш м'якими, теплими, довірчими.
Незважаючи на те, що Беркана вважається руною жіночої енергії, вона підійде як матері, так і батьку, які хочуть налагодити, зміцнити і привнести гармонію в свої відносини з дітьми.
Люди, які займаються садівництвом, городом і подібною діяльністю носять цю руну, тому що вона символізує зростання і родючість, сприяючи хорошому врожаю.
Якщо Ви хочете додати в сімейні стосунки любові, турботи, гармонії і розуміння, зміцнити домашнє вогнище, то Беркана в цьому допоможе.

Значення: жіноча енергія, врожайність, родючість, народження, створення, зміцнення відносин, домашній затишок, міцні снмейні відносини, захист будинку, оберіг родини, турбота.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари