Всі категорії
Додати товар

Білий персиковий рожевий гілочка для волосся браслет на руку квіти легка прикраса для...

540 грн
Опис

Ажурна, ніжна, легка гілочка для волосся - прикрасить вашу маленьку принцесу в урочистий день (випускний в дитячий садок, випускний клас початкової школи, ранки, свята і т.д.). Використання яскравих і світлих тонів з фоамірана (білий і рожево-персиковий колір) в роботі створить святковий настрій і допоможе доповнити елегантний образ маленьких модниць. Гілочка сплетена з ювелірного дроту, квіти можна акуратно зігнути на стеблах і прикраса приймає необхідну форму.

Кріплення невидимками, шпильками або заколками - на кінцях гілочки є невеликі петельки. Продукт відправляється з коробкою для подальшого зручного зберігання.

❤️Довжина гілки близько 17-18 см.

Під дизайн гілочки робиться браслет / бутоньєрка / корсаж на руку. Його кріплять, зав'язавши стрічку на бантик, або за допомогою повзунка (запитуйте про його наявність). Продається окремо або у вигляді набору (набір з перстнем в подарунок, виконаний в стилі і дизайні комплекту.)

❤️Ціна окремо :
гілочка - 430 грн.
браслет - 120 грн.
набір з гілочки та браслета (перстень у подарунок) 540 грн.

Можливе виготовлення набору в іншій колірній гамі, для цього спочатку напишіть, який колір повинен домінувати у виробі. Розмір також можна регулювати - збільшити (впливає на вартість) або зменшити.

❤️Оплата на карту в день замовлення . Доставка НП по тарифам.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бісер Намистини Пластик
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари