Всі категорії
Додати товар

Брошка квітка з тканини, троянда в стилі gucci

40 грн
Опис

Елегантна і жіночна брошка троянда, з двох видів тканини (атласу і органзи), якісна. Колір: рожевий, блідий, переданий більш-менш точно. Тканина: швидше за все, синтетика, але в міру м'яка і ніжна, всі пелюстки тримають форму (крім нижнього ряду, він "обмякший"), основний бутон не рухається - всередині є якийсь каркас, атлас на дотик нагадує не дуже щільний шовк. Металева застібка (з якісного товстого металу), міцна, надійна, туга, приклеєна також міцно. Розмір невеликий, 10 см діаметр між пелюстками в нижньому ряду, висота 3,5 см, бутон полураскрытый, довжина 4-х стрічок 30 див. Брошка опукла, ідеально для кріплення під коміром сорочки, я її саме так і носила. Можна обрізати стрічки і кріпити до шовковій стрічці, зав'язаним бантом (приклад Gucci на останніх фото). Носила мало і акуратно, брошка чиста, без плям і дірок. Органза с небольшой бахромой по краям лепестков, в нескольких местах она немного рассаталась (смотрите фото), но почти такой же она была и в продаже, при желании можно подрезать. Именно из-за этого состояние оценено как "хорошее", а не "очень хорошее" или "идеальное", вцелом же претензий к брошке нет.

Покупала в магазине, не самодельная. Хорошо впишется в деловой гардероб с белой блузой и черной юбкой-карандаш http://shafa.ua/women/yubki/midi/2774854-delovaya-chernaya-yubka-karandash.

Брошки підійде браслет в тон https://shafa.ua/women/aksessuary/ukrasheniya-i-chasy/9731548-rozovyy-braslet-naruchnik-shirokiy. Ніжно, романтично і жіночно буде виглядати з білим, блакитним або светлосерым сукню чи костюм.

Стан: Хороший
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари