Всі категорії
Додати товар

Ельфійська гілка сріблястий прозорий на чоло прикраса віночок обідок діадема косплей...

430 грн
Опис

Запитуйте наявність перед оформленням замовлення! "Задати питання" дрібним шрифтом поруч з ціною (у комп'ютерній версії сайту).

Фентезі авторська прикраса для волосся «Ельфійська гілка» являє собою поєднання прозорих кристалів, які переплітаються у вигляді рослини і великої прозорої центральної краплі. Кришталеві намистини сріблястих відтінків, центральні філігранні листочки під античне срібло і плетіння ювелірного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальною ідеєю створення прикраси в ельфійському стилі.

Його унікальність в багатоцільовому призначенні - прикраса може використовуватись в якості діадеми на чолі, обідка, гілочкаи, тіари, вінка, як обруч - гнучка основа легко приймає потрібну форму.

Для більш надійної фіксації на голові використовується парчева стрічка (на кінцях виробу прив'язана в акуратні петлі) і при бажанні легко знімається.

❤️Довжина 27-30 см. Висота центральної частини близько 3,5 см.Універсальна, підходить під будь-який об'єм голови!

Тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театралізовані вистави, новорічне свято, ранок, косплей, для рольових гравців при створенні фантастичного світу тощо.

Можна виконати в іншому колірному рішенні - синьому, червоному, фіолетовому, золотисто-бурштиновому, зелено-смарагдовому, сірому і райдужному (останнє фото зі зразками відтінків крапель). Виріб може бути виконано в одному кольорі, як ця прозора гілка або в поєднанні з іншим кольором.

Дріт може бути бронзового, золотого або сріблясто-сталевого кольору.
У цьому ж стилі можна зробити намисто (див. У моєму магазині) - при купівлі набору буде кулон у подарунок!

Каффи (накладні вуха) без проколів і додаткових фіксаторів, виконані в ідентичному колірному поєднанні, що і гілочка-діадема. Отже, зібрати повний ельфійський набір в одному стилі не проблема.
У моєму магазині є каффи декількох кольорів - райдужний, зелений, прозорий-сріблястий , чорний і т.д. ( якщо ви хочете зі своїм кольором, пишіть, ми обговоримо).

Виготовлення 2-3 дні. Довжина також на ваш розсуд. Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що є на фото - запитайте перед оформленням замовлення, я з радістю відповім.

Більше авторських товарів дивіться в магазині https://shafa.ua/member/polena

❤️Оплата на карту в день замовлення, реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт . Доставка НП , доставка оплачується окремо, при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари