Всі категорії
Додати товар

Брелок-крапля(яшма 2).

58 грн
Опис

Вітаємо вас. Читайте сторінку ПРО МЕНЕ. Загальний замовлення повинен становити не менше 100 гр. Лоти комбінуємо-відправляємо все в одній посилці. Перед тим як оформити замовлення - напишіть нам. Наявність уточнюйте. Самовивозу немає. Вашій увазі. Виріб з натурального пресованого каменю. В древности яшмой исцеляли зрение и оберегали дома от сглаза. В храмах делали полы из яшмы, поскольку этот камень считался божественным, изгоняющим бесов. Колдуны и маги хранили свое вещи в шкатулках и коробах, изготовленных из этого минерала. Также считалось, что для совершения обрядов на расстоянии, портрет человека необходимо поместить в яшмовую рамку.

Яшма — источник доброй энергии. Изделия из этого камня не могут навредить его хозяину. Все предметы и украшения из яшмы действуют как обереги. Они приносят счастье и мир в дом.

Камень считается талисманом ученых и туристов.

На думку астрологів, з усіх знаків Зодіаку яшма найбільше підходить Діві. Камінь приносить удачу, розвиває інтуїцію, оберігає від необдуманих вчинків і дарує здоров'я. Можна зробити як підвіску на шнурку,ланцюжку. Види шнурків,ланцюжків(на шию)-в моїх оголошеннях. Оригінальний подарунок. Стан,колір,розмір,діаметр на фото.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
coval45
--Светяшки--
Супер-продавець
Харків
69% виконаних замовлень
Був

Схожі товари