Всі категорії
Додати товар

Ельфійська гілка фіолетовий пурпурний на чоло діадема прикраса віночок обідок косплей...

490 грн
Опис

Уточнюйте наявність , рядок «Задати питання» поруч з ціною (дрібним шрифтом) для комп'ютерної версії сайту.

Авторська фантазійна прикраса для волосся «Ельфійська гілка» являє собою поєднання райдужних кристалів і кришталевих намистин, які переплітаються у вигляді рослини і яскравою соковитої краплі (колір - яскраво-фіолетовий, фіолетовий з домішкою фуксії). Кришталеві намистини сріблястих відтінків, центральні філігранні листочки під античне срібло і плетіння ювелірного дроту - всі елементи з'єднані між собою спільною ідеєю створення прикраси для волосся в ельфійському стилі.

Його унікальність в багатоцільовому призначенні, прикраса може використовуватися в якості діадеми на чоло , пов'язки, гілочки, діадеми, гнучкого обруча або вінка - гнучка основа легко приймає потрібну форму, а парчева срібна стрічка, протягнута в петлі на кінцях вироба, дає можливість додатково зафіксувати її навколо голови. При бажанні стрічку можна легко розв'язати.

❤️Довжина - 27-30 см до початку стрічки (це робить прикрасу універсальною для будь-якого об'єму голови). Висота центральної частини становить приблизно 3,5 см.

Тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театралізовані вистави, новорічне свято, ранок, косплей, для рольових гравців при створенні фантастичного світу тощо.

Можливе виконання в різній колірній гамі - синій, червоний, фіолетовий, золотисто-бурштиновий, зелено-смарагдовий, сірий і райдужний (останнє фото зі зразками відтінків крапель). Виріб може бути виконаний в одному кольорі або в поєднанні з іншим кольором. Гортайте фотогалерею, там є й інші кольори гілочок, з якими я працювала.
Дріт може бути бронзового, золотого або срібно-сталевого кольору.
У цьому ж стилі можна зробити намисто (дивіться в моєму магазині набори намист і гілочок) - при покупці набору буде кулон в подарунок.

Кафи (накладні вуха) без проколів і додаткових затискачів виготовляються в тому ж колірному поєднанні, що і діадема / гілочка. Отже, зібрати повний ельфійський комплект в одному стилі не проблема. Кафи є в моєму магазині декількох кольорів - райдужні, зелені, сріблясто-прозорі, чорні (якщо ви хочете виріб в своєму кольорі, пишіть, обговоримо).

Виготовлення 2-3 дня. Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що на фото - запитуйте перед оформленням замовлення, буду рада відповісти.

❤️Передоплата на карту в день замовлення. Відправка НП , оплата доставки в момент отримання за тарифами.

Більше авторських товарів дивіться в магазині https://shafa.ua/member/polena

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари