Всі категорії
Додати товар

Квітка ночі гребінь шпилька чорний фіолетовий вечірній прикраса для волосся випускний вечірка

500 грн
Опис

❗Питайте наявність ( рядок "задати питання" біля ціни виробу в комп'ютерній версії сайту).
Прикраси створювалися за індивідуальним замовленням на випускний під колір сукні. Авторська заколочка "Квітка ночі" виконана з чорних кристалів і кришталевих намистин фіолетових відтінків. На тлі темних , майже матових кристалів, що імітують гілочки і листя, квіткові бутони різної міри розкриття набувають ефект світіння. Вийшло не сподівано і казково, асоціації з міфічною квіткою папороті, що цвіте на Івана Купала.

💜Розмір заколки-гребінця 10,5 см*8 см. Можливі зміни кольору кришталевих намистин (в поєднанні з чорним листям). Основа-гребінь може бути кольору бронзи (гілочки будуть теж в цьому кольорі).

Гребінець - це лише частина повного комплекту, який складається з трьох предметів - чокер з кулоном, гребінець - заколка і сережки-цаяшки (дивіться повний комплект на останньому фото - ЗРАЗОК, немає в наявності).

Ціна окремих прикрас:
💜 гребінець 480 грн.
💜 чокер з вишитим кулоном 580 грн.
💜 сережки-гвоздики з гематитом і кришталевою намистиною 140 грн.
Коли ви купуєте повний комплект з трьох предметів, ви платите половину ціни за сережки! Для корекції ціни - пишіть у чат❗

Будь-які зміни в дизайні / кольорі - ми погоджуємо ДО оформлення замовлення! Таке замовлення вважається ІНДИВІДУАЛЬНИМ і оплата на карту (деталі я відправляю в особистому листуванні, не виходячи з сайту Шафи).
Угода відбувається офіційно, я плачу комісію за продаж і можна залишити відгук. Немає ризику втратити гроші, почитайте відгуки на моїй сторінці (натиснувши на іконку магазину) і прочитайте розділ «Про мене» там є умови отримання бонусів і миттєвих знижок.

Ще авторські прикраси на будь-який смак пепеглядайте у мене в магазині на Шафі
https://shafa.ua/member/polena

Оплата на карту в день замовлення . Відправка НП за тарифами, за доставку оплата окремо при отриманні посилки. Післяплати та Безпечної оплати - не має.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари