Всі категорії
Додати товар

Ельфійський лотос діадема гілка обруч обідок на чоло прикраса зелений золотий ельф...

430 грн
Опис

Уточнюйте наявність, рядок "Задати питання" біля ціни ( дрібним шрифтом) для комп'ютерної версії сайту.

Нова авторська робота в зеленому кольорі, продовжує серію фентезійних прикрас
💚🌿 "Ельфійський Лотос" 🌿💚🌿

❓В чому різниця між моїми виробами "Ельфійська гілка" і "Ельфійський Лотос"? ❗Різниця лише у формі центральної частини. У дизайні "Ельфійський Лотос" форма більш абстрактна і нагадує силует істоти з крилами. На відміну від "Ельфійськой гілки", де центр нагадує за формою трикутник.
При замовленні будь-якої гілочки-диадемки ви можете вказати дизайн центральної частини. Якщо сподобався Лотос, з його абстрактною формою , так і пишіть "Ельфійський Лотос" , а далі вже пишіть колір. Якщо ваш улюбленець початковий дизайн, схожий на трикутник, тоді в замовленні вказуйте тільки колір виробу "Ельфійська гілку".

🧡Довжина 27-30 см. Висота центральної частини приблизно 3 см. Підходить на будь який об'єм голови.

Крім дизайну, вибрати можна і відтінок центральної краплі.
Зелена крапля є в трьох варіантах : 1.зелено-смарагдова
2. зелено-райдужна
3. світло салатовий.

Поєднання насичено зелених кристалів, що переплетені у вигляді рослини і великої центральної зелено-смарагдовою краплі в обрамленні золотистих гілок. Кришталеві намистини зелених відтінків , центральні філігранні листочки під золото та плетіння золотистої біжутерного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальним задумом створити прикрасу для волосся в ельфійське стилі. Поєднання золота і зелені дає відмінний ефект!

Його унікальність в багатоцільовому призначення , прикраса може бути використано як налобні діадема, обідок, пов'язка, гілочка, гнучкий обруч чи віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму. Для більш надійної фіксації на голові, використана парчева золотиста стрічка (протягнута в акуратні петельки на кінцях виробу ) і при бажанні легко знімається.

Тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічне свято, косплей, для рольовиків при створенні фентезійного світу, виступи музикантів і т. п.

Можливе виконання в різній колірній гамі - сріблястий, синій, червоний, фіолетовий, прозорий , зелено-смарагдовий, сірий і райдужний). Виріб може бути виконано як в одному кольорі, так і в поєднанні з іншим кольором.
Дріт може бути бронзового, золотого або срібно-сталевого кольору.

У цьому ж стилі можна зробити кольє (дивіться в моєму магазині) - при покупці набору буде подарунок - кулон🎁. (По моїй бонусній програмі - при покупці двох товарів одночасно за повною ціною).

🔹Ельфійську тему доповнять накладні вуха - кафи, (моя авторська розробка).
Кафи (накладні вуха) без проколів і додаткових затискачів виконані в тому ж колірному поєднанні, що і діадема. Отже, зібрати повний ельфійський комплект в одному стилі не проблема.
Кафи представлені в моєму магазині в декількох кольорах - якщо ви хочете щі своїм кольором, пишіть, обговоримо).

Виготовлення в іншому кольорі, дизайні або з вашими змінами 2-3 дні. Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що на фото - запитуйте перед оформленням замовлення, буду рада відповісти. https://shafa.ua/member/polena

Склад:
кришталеві намистини, пооегшені кристали, зелено-райдужна велика крапля, ювелірний дріт, парчева стрічка.

❤️Доставка:
Оплата на карту в день замовлення , доставка НП за рахунок одержувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари