Всі категорії
Додати товар

Жіночий шкіряний гаманець з відділенням для монет (темно-синій)

650 грн
Опис

Жіночий шкіряний гаманець з відділенням для монет темно-синій. Маленький жіночий гаманець без швів"ORIGAMI"з натуральної шкіри для повсякденного користування. Компактний і місткий, неймовірно зручний у користуванні невеликий жіночий гаманець, володіє прекрасними тактильними якостями. Виконаний з приємною на дотик ,бархатистою натуральної шкіри Crazy Horse , темно-синього кольору з ефектом Pull-ap (на згинах не багато высветляется).З часом шкіра набуває вінтажний вид за рахунок потертостей і подряпин, що надає виробу ефект старовини. Шкіряний маленький гаманець має гарний функціонал ,добре лежить в руці. Компактні розміри дозволяють носити його в невеликій дамській сумочці. Вся конструкція гаманця скріплена міцними латунними хольнитенами і закривається латунної кнопкою Kappa. Маленький женский кошелек имеет одно отделение для купюр и одно отделение для карточек + одно отделение на кнопке , для мелочи.
🔻Характеристики:
🔹Размер кошелька в закрытом виде 11х8см
🔹Кожа натуральная Crazy Horse 1.6мм
🔹Одно отделение для купюр
🔹одно отделение для карточек
🔹Карман для мелочи на кнопке
🔹Качественная латунная фурнитура (не ржавеет)
🔻 Другой цвет :
Шоколадный,коньячный

Прекрасный вариант как полезный и нужный подарок любимому человеку ,подарок для девушки,подарок для дочки,подарок для сестры, подарок для подростка,подарок на День Рождения и любой другой праздник.
Помните,что фото и монитор могут искажать цвета.
Мы постоянно обучаемся,для того,чтобы совершенствовать свои профессиональные навыки и изготавливать кожаные изделия все лучше.
Bespoke-это яркие и душевные кожаные изделия.Это вещи которые дарят радость.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари