Всі категорії
Додати товар

Бабка метелик дитячий чокер намисто дівчаткам білий рожевий фіолетовий жовтий підвіска...

210 грн
Опис

Один чокер з бабкою АБО з метеликом (на вибір). Може бути комплект чокера з браслетами, ціна буде вище в залежності від кількості браслетів.

Уточнюйте наявність і колір підвісок ( бабок або метеликів) , пишіть мені сюди, в особисту переписку - рядок "задати питання" біля ціни вироби для комп'ютерної версії сайту.
❗ Бабки у фіолетово бузковому не має в наявності, обирайте інший варіант підвіски (останні два фото) поки є вибір 🤗❤️.

Авторська прикраса для дівчаток з красивою підвіскою у вигляді бабки чи метелика. Виконано з меморі дроту (з пам'ятю) -тримає форму, в каучуковій білій оплітці. Легкий, красивий і ошатний - стане відмінним яскравим доповненням до літнього образу або до карнавального костюму.

❤️ Розмір - підходить на будь-який обхват шиї дитини і дорослого. Мінімальний розмір орієнтовно 35-36 см максимум до 41 см (за рахунок подовжувача) . Внутрішній діаметр намиста, (замір лінійкою) близько 12 см.
Ланцюговий подовжувач в основному служить декоративним елементом - дозволяє надягнути намисто навіть на теплий светр (гольф) . Меморі основа розтягнеться, а при зніманні знову повернеться до свого попереднього стану.

Чокер не щільно прилягає до шиї, він вільніше лежить на грудях. Якщо вам потрібен чокер щільно під шию - краще обрати інший тип основи, наприклад ювілірний тросик. Можливе заміна меморі дроту на тросик із збереженням дизайну., для цього зв'язуйтесь зі мною для попередньої консультації!

Замість бабки-підвіски може бути метелик кількох кольорів і в двох дизайнах (фото дивіться в галереї опису товару). Бабка теж є в різних варіантах.

Якщо хочете прикрасу з відмінностями від основного фото, напишіть мені сюди, в приватний чат. Або дивіться інші авторські вироби на сторінці магазину

Оплата карткою в день замовлення, відправка НП за тарифами. За доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Каучук Пластик
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари