Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір для новонародженої.

250 грн
Опис

Подарунковий набір : экогрелка і два слюнявчика - банданки. ЕКО грілка з насінням льону - незамінний помічник! ПІДІГРІВ: мікрохвильова піч: 20сек-1,5 хв; Духовка або мультиварка:2-3хв; Опалювальні прилади, батарея Праска без відпарювання. ОХОЛОДЖЕННЯ: морозильна камера( попередньо загорнувши в пакет) ПРЕИМУЩЕСТВАгипоаллергенна, абсолютно экологична,безопасна для детей и взрослых, приятно пахнет, не только нагревание, а и легкий массаж, используется для холодных, так и для горячих компрессов, долго сохраняет тепло( холод),не вызывает ожогов, многоразовая.
ВЛИЯНИЕ На ОРГАНИЗМ:улучшает обменные процессы в тканях, снимает спазмы в мышцах, расслабляет.
Горячую грелку можно использовать для в ей семьи: при усталости, эмоциональном и физическом напряжении, при болях в мышцах и спазмах, в комплексном лечении насморка и кашля, болях шеи и спины.
Холодну використовують при артриті,зубний і головних болях, при кровотечах з носа, розтягуванні м'язів і при травмах суглобів і м'яких тканин, у косметологічних цілях. Слинявчик-бандана: можна використовувати-при годуванні, при прорізуванні зубів, так і як шарфик. Двома кнопками регулюється розмір( 3-24 міс) Тільки натуральні Тканини: бавовна 100% бавовняний велюр! ♥️ Зшито з любов'ю!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток
Продавець
user2...
user2064171902
Хмельницький
63% виконаних замовлень
Була