Всі категорії
Додати товар

Літні мрії рожевий сережки пусети гвіздочки зірочки зірка китиці гематит камінь...

170 грн -15% 145 грн
Опис

Авторські сережки із обмеженої серії "Літні мрії (Рожеві мрії)" виконано у літніх ніжних відтінках, що стане чудовим доповненням до однотонного вбрання а також буде безпрограшним подарунковим варіантом (надсилається у подарунковій коробочці) .

Кольорова гама дуже вдала, ніжна і водночас яскрава - рожевий колір гарно поєднуються із золотистими зірками із натурального гематиту. Невелика підвісна атласна китичка додає до аксесуара нотки легковажності та грайливості. Вона має різні відтінки рожевого в залежності від освітлення. При яскравому - набуває дуже ніжного світло-рожевого кольору і має блиск атласу.

❤️ Довжина сережок (загальна) приблизно 6 см. Китички близько 4,5 см.
Швензи пусети (гвіздочки) доповнені зірочками з натурального гематиту!

❗Пропозиція обмежена, наявність запитуйте перед оформленням замовлення., можлива заміна пусетів при виконанні повторної роботи, якщо на той момент вони закінчаться. Для уточнення пишіть в чат (рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу, або внизу сторінки для мобільного додатку).

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину

🌟 Продається як окремий товар, також є продаж комплекту із трьох лотів (купувати його дешевше ніж окремими товарами і ще в бонус кулон).
Дивіться у моєму магазині в різних кольорах - тіфані, фуксія, рожевий, червоний, білий, жовто блакитний, салатовий https://shafa.ua/member/polena

🔸Матеріали: атласна китиця, металева фурнітура, швензи пусети (гвіздочки), зірка і намистини - з натурального каменю (гематит).

🔸Оплата: переказ на карту в день замовлення , реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт, відправлення НП за тарифами. Забирайте відправлення не чекаючи останнього дня безкоштовного зберігання. У поштоматах посилка зберігається 3 дні.

Надсилається в подарунковій коробочці і готове на дарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Натуральний камінь Текстиль
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари