Всі категорії
Додати товар

Універсальний м'який чохол для окулярів і смартфона ручної роботи футляри в стилі етніка і бохо

210 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

300 грн
Опис

Універсальний М'який Чохол Ручної роботи в стилі Етніка і Бохо призначений як для окулярів, так і для смартфонів та iphone. М'яка підкладка зі стьобаного синтепону забезпечує надійний захист, а проста, але надійна застібка-липучка забезпечує легкий доступ і додаткову безпеку. Виготовлені зі щільної бавовняної тканини з тефлоновим покриттям, ці чохли вирізняються міцністю, стійкістю до бруду, води та пилу, завдяки своїй водонепроникності, чищення перетворюється на легку справу - просто протріть їх м'якою губкою!

Розмір - 9 х18 см
Вироблено - Handmade в Україні
Універсальний розмір для смартфонів і окулярів: підходить для будь-яких телефонів, сонцезахисних і окулярів для читання.
Особливості - застібка на липучки, тканина бавовна 70% з водовідштовхувальним просоченням, м'яка підкладка, легко чистити

Цей чохол не тільки практичний, але і є продуманим подарунком для дітей, батьків, бабусь і дідусів або для когось особливого!

Продавець виготовляє кожну річ вручну, тому можливі незначні зміни розміру (+- 0.5 см), а також кольори можуть трохи відрізнятися залежно від налаштувань вашого пристрою.

Якщо ви хочете отримати цей футляр іншого розміру або кольору, будь ласка, зв'яжіться зі мною!

Дякуємо за ваш візит!

Доставка і замовлення через Безпечну угоду або на вибір покупця за домовленістю.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ircy
mysticfam
Супер-продавець
Київ
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари