Всі категорії
Додати товар

Рустик весільні бутоньєрки для нареченого, квіточки для гостей, букетики із сухоцвітів...

125 грн
Опис

Наші весільні бутоньєрки із засушених квітів є чудовим унікальним доповненням до будь-якого весільного вбрання. Ці оригінальні бутоньєрки, виготовлені вручну з різноманітними сухоцвітами, листям евкаліпта, були ретельно висушені та збережені, щоб зберегти свою ніжну красу.

Бутоньєрка кріпиться до одягу за допомогою брошки. Вона надійна і безпечна навіть для дітей.

Перед відправленням вашого замовлення, ми звітуємо коли готово, та прикладаємо у повідомленнях фотозвіт готового товару. Ретельно запаковуємо і відправляємо до вас, зручним для вас способом.

Ми можемо виготовити й інші весільні аксесуари, щоб вам було зручно замовити все в одній студії, та заощадити на доставленні товару.

Перегляньте інші наші вироби.

Напишіть нам що вас цікавить, в якому стилі та кольорах вам потрібно зробити. З радістю врахуємо всі ваші побажання і втілимо їх у реальність.

Термін виготовлення залежить від складності роботи, та обсягу самої роботи для майстра. Загальні терміни десь 1-7 днів. У період сезону терміни можуть збільшуватись.

Зверніть, будь ласка, увагу через різні партії можливі невеликі відмінності в кольорі та розмірі. І під час транспортування можуть бути невеликі втрати.

Бутоньєрка кріпиться до одягу за допомогою брошки. Вона надійна і безпечна навіть для дітей.

Примітка: через різні партії можуть бути невеликі відмінності в кольорі та розмірі. І під час транспортування можуть бути невеликі втрати.

Зверніть увагу: помістіть виріб в сухе місце. Не ставте їх у вологе місце, тому що сухі квіти повинні мати можливість дихати.

Розміри: довжина ~ 4,0 приблизно 10 см, ширина 8 см, (у найширшій частині декору).

Разом до перемоги!
Певний відсоток від продажу, перераховуємо на потреби ЗСУ.

Дякуємо за довіру!
Додаткові характеристики:
Тип: Бутоньєрка

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари