Всі категорії
Додати товар

Aloha парні гребінці шпильки ланцюжок відстібний протяжка білий чорничний листок...

650 грн
Опис

Новий авторський проект "Алоха" складається з трьох прикрас та бонусу кулона у подарунок. В цьому оголошенні підібрано парні заколки трансформери - малі гребінці з ланцюжками. Можна використовувати в різних варіантах, що дає більш широкі можливості до підбору зачіски: - зчеплені ланцюжковою протяжкою -або окремо два малих гребінця ( ланцюжок відстібається дуже просто завдяки двом малим карабінчикам-омарам на кінцях ланцюжкової протяжки ).

☀️650 грн. за два гребінця із ланцюжковим з'єднанням ( 34 см. відстань між крайніми точками при максимальному розтягненні).
☀ 330 грн. один малий гребінець ( без ланцюжка),

❤️Розмір 6см*5.5 см.
Ціна в оголошенні вказана за пару заколок із ланцюжками. Якщо бажаєте купити окремо один гребінець без протяжки, пишіть мені у приватні повідомлення я поміняю вартість. ( "Задати питання" дрібним шрифтом біля ціни товару в комп'ютерній версії , або внизу сторінки велика кнопка для мобільної версії сайту).

Продаються вироби (з будь-якої серії ) поодинці, або в будь-якій комплектації. Перевага придбання двох і більше предметів - 🎁подарунок у вигляді кулона!
Повний комплект " Алоха " на останніх фото в галереї товару.

Більше авторських прикрас дивіться на сторінці мого магазину на Шафі https://shafa.ua/uk/member/polena

❤️Оплата на карту в день замовлення . Відправка НП за тарифами. За доставку оплата окремо при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари