Всі категорії
Додати товар

Олімпія грецька вінок діадема гілка м'який обруч золотистий перли листя античний стиль...

560 грн
Опис

Уточнюйте наявність ( рядок "Задати питання" біля ціни виробу дрібним шрифтом, для комп'ютерної версії сайту). Нова авторська робота, це ремікс на мою "Олімпію сріблясту" і "Олімпія сяючу" з додаванням перлин. Золотисті металеві листочки ( з відтінком лимонно - жовтим), молочні штучні перлини ( айворі) і біжутерного мідний дріт з покриттям під золото - створюють виріб в грецькому ( античному стилі).

Різноманітне кріплення у вигляді діадеми і вінка, можливе завдяки парчевим золотистим стрічкам, які зав'язуються за спеціальні приховані петлі на кінцях виробу. З їх допомогою дуже легко закріпити прикраси на зачісці самостійно, не вдаючись до послуг перукаря-стиліста. А якщо потрібно використовувати Олімпію в якості гілочки, то доведеться просто розв'язати стрічки.

❤️Довжина виробу становить приблизно 30 см (наявність стрічок робить прикрасу універсальною для будь-якого об'єму голови).

У моєму магазині на Шафі є подібна модель з відмінністю в центральній частині. Грецька Олімпія (цей виріб) відрізняється від Olympia pearl більш мінімалістичним, лаконічним рішенням і наявністю більш дорогих аксесуарів (листя, виготовлені з кращого сплаву, мають вигнуту форму і все прожилки промальовані більш детально).
Грецька Олімпія, на мій погляд, більш елегантна, розкішна і вишукана. Вибір за вами.

❤️Оплата на карту в день замовлення . Доставка НП по тарифам ( оплата за доставку при Отримання посилки).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари