Всі категорії
Додати товар

Чорний жіночий браслет з натуральних каменів онікс та шунгіт, в стилі бохо, медична сталь

450 грн
Опис

Екзотичний, але лаконічний чорний браслет з натуральних каменів від авторського бренду SunVibes Jewelry. Матові намистини-шунгіт, глянцеві-онікс, а поміж сріблястими тарілками захований дрібний тонований гематит. Космічна центральна намистина виконана зі скла (ручна робота на замовлення).
Смілива асиметрія та екзотичні африканські нотки, але в той же час дизайн, який дасть можливість одягати цей браслет на кожен день. Цікавий аксесуар, який обов'язково буде привертати увагу і освіжати Ваш образ.
Вся фурнітура виконана з нержавіючої сталі. Браслет зібраний на якісний ювелірний трос Beadalon (USA). Розмір може бути будь-який. Ручна робота.
Щоб обрати свій розмір та з будь-якими іншими питаннями пишіть в дірект.

SunVibes Jewelry - мій авторський бренд ювелірних прикрас. Я використовую лише натуральне каміння, а також скляні та дерев'яні намистини, якісну фурнітуру з усіх куточків світу.

*Ви отримаєте ідентичний браслет свого розміру до того, який показаний на фото, або саме його, якщо Вам підійде його розмір.
**Я роблю фото своїх прикрас сама і докладаю максимум зусиль, щоб точно передати колір намистин. Але в силу різних характеристик моніторів різних пристроїв кольори на них можуть дещо відрізнятись від реальних.

*як визначити свій розмір браслету*
Для цього Вам знадобиться вимірювальна стрічка або будь-яка тоненька мотузка чи шнурок. Оберніть її навколо зап'ястя трохи нижче зап'ястної кісточки (де зазвичай розташовується браслет) таким чином, щоб вона щільно прилягала до руки. Отримана довжина і буде розміром Вашого браслету. До неї нічого додавати не треба, оскільки я користуюсь спеціальним планшетом, де враховано невеликий зазор, щоб браслет не облягав руку надто щільно.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари