Всі категорії
Додати товар

Браслет із карамельного та білого перламутру, намистини 10мм

355 грн
Опис

Браслет із карамельного та білого перламутру, намистини 10мм
Шикарні, що зачаровують красою намистини.
Гарний органічний мінерал, що народжується в глибинах річок та морів.
Перламутр – це внутрішній шар раковин. Назва німецька і походить від двох слів: perl - перли та mutter - мати. Ця надзвичайно красива речовина накопичують усередині своїх раковин деякі види молюсків.
Головна магічна властивість перламутру - підтримка сімейного вогнища, охорона миру та спокою в будинку. Тепла, умиротворююча енергетика каменю має м'який позитивний вплив на психіку людини, що благотворно впливає і на любовне життя, і на сімейні стосунки – допомагає подружжю жити між собою. Можна сказати, що це покровитель сім'ї, який зміцнює шлюбні узи, допомагає знаходити взаєморозуміння, усвідомлювати та виправляти власні помилки.
Амулети з перламутру захищають свого господаря від поганого ока, пліток та заздрощів.
У давнину вважалося, що перламутрові амулети продовжують життя. Морські молюски, для яких вони були будинком, мешкають сотні років!
Натуральний перламутр погано переносить самотність – не варто його довго зберігати у скриньці, не одягаючи. Відсутність уваги свого власника може зробити мінерал тьмяним. Найчастіше «прогулюйте» ваші прикраси!
Можливе виготовлення з фурнітурою у колір срібла. Браслет собран на двойной эластичной резинке, состоящей из нескольких отдельных эластичных нитей, соединенных вместе для усиления свойств..

Доставка:
ПІСЛЯПЛАТИ НЕМАЄ. Оплата на карту Приват банку.
Відправлення Новою поштою або Укрпоштою

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
aquamarinaua
aquamarinaua
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари