Всі категорії
Додати товар

Браслет агат мадагаскарський

240 грн
Опис

Браслет із Фіолетового Мадагаскарського Агату - діаметр намистин 8 мм

Фіолетовий агат цінний своїм умінням наділяти господаря надінтуїцією й
магічною силою. Не дарма маги з найдавніших часів використовують його в
обрядах: мінерал відкриває чакри та навіть третє око для входу в паралельні
реальності.

- Якщо в цей момент ви відчуваєте справжнє спустошення, не бачите мети в житті та подальших перспектив, не полейтеся, купіть агат і вже за тиждень не впізнаєте себе. З млявого меланхоліку ви перетворитеся на дієвого оптиміста, який, жартуючи, виконує складні завдання, все встигає, цінує кожну хвилину.
- Студентам фіолетовий агат особливо корисний під час сесій або написання курсових і дипломних робіт. Він здатний мобілізувати всі сили мозку на отримання й засвоєння нової інформації, розвиток пам'яті та творчих здібностей.
- Буває, що після спілкування з деякими людьми стає погано. «Як ніби всю енергію висмоктував», -- говорять про такі. На жаль, енергетичний вампіризм -- не вигадана річ, а захиститися від нього майже нереально, якщо, звичайно, ви не носите із собою фіолетовий агат, який не дасть людям із негативною енергетикою і близько до вас підійти. Якщо з вашого оточення різко зникли деякі знайомі, знайте: їх усунить ваш амулет і не підпустить, поки вони не припинять живитися вашою енергією й доброзичливістю.
- Нерви, які ми витрачаємо щодня на роботі, у магазинних чергах, корках, негативно відбиваються на здоров'ї, а з фіолетовим агатом ви взагалі забудете, що таке хвилювання і переживання. Ваш особистий антидепресант завжди буде на сторожі вашої психічної рівноваги, а, покладений під подушку вночі, подарує глибокий повноцінний сон.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари