Всі категорії
Додати товар

Браслет із натурального каменю ангеліт

850 грн
Опис

Браслет із світло-голубого ангеліта — це надзвичайно ніжна та елегантна прикраса, що привносить в образ витонченість та спокій. Камінь ангеліта, з його характерним світло-голубим відтінком, нагадує про небесну ясність та духовну гармонію.

Цей браслет виражає не лише естетику, але й духовність. Ангеліт вважається каменем спокою та захисту, тому носіння цього браслету може відкрити перед вами віртуальні двері до енергії світла та любові. Завдяки його ніжному кольору та особливому вигляду, ця прикраса стане виразом вашої внутрішньої краси та спокою.

Матеріал: Натуральний камінь
Основа браслета – подвійна міцна гумка
Кількість каменів: 26 шт.
Довжина: 15,5см.
Товщина: 6 мм
Стан: новий

Щоб дізнатися розмір, оберніть стрічку або смужку паперу навколо зап'ястя, прикладіть до лінійки або мірної стрічки. Приплюсуйте до отриманої цифри півтора сантиметри

Витончений браслет каміння — ідеальний аксесуар для ніжного та жіночного образу. Аквамарин діє заспокійливо, тому якнайкраще підійде запальним, емоційним людям. Мінерал не зашкодить жодним знакам зодіаку. Він особливо підходить Скорпіонам, Овнам, Близнюкам, Терезам, Левам і Ракам.

Прикраси з натурального аквамарину мають магічні властивості: позбавляє від зла і обману, має магічну силу, зміцнює дружбу, вирішує конфлікти.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?