Всі категорії
Додати товар

🔮✨ браслет фенечка 7 чакр у стилі шамбала натуральний камінь брусочки

280 грн
Опис

🔮✨ Браслет фенечка "7 чакр" у стилі Шамбала з намистинами з натурального каменю у формі брусочків.
Довжина регулюється за допомогою затяжок.

!!! У продажу є подібні браслети з іншого натурального каміння. 🔮✨

Розмір: Довжина 16+10 см регулювання розміру (затягування), підходить на обхват руки від 15 до 20 см
Склад: натуральний камінь , текстильний шнурок.

🔮✨ Виділяються сім основних чакр, розташованих паралельно хребетному стовпу та відповідно до руху енергії Кундаліні. Кожна з чакр відповідає не лише за енергетичний, а й за фізичний стан тіла людини, певний орган чи систему органів. Кожна має власний колір, прив'язку до стихії та визначає схильність і навіть риси характеру людини. Залежно від ступеня розвитку та розкриття чакр, життя людини, її здоров'я, душевний стан, духовний розвиток може змінюватись у той чи інший бік.

Чакри є своєрідними каналами кольору, кожна з яких несе потік життєвої енергії. Це ефірні органи, вони, якщо так можна сказати, перебувають над фізичним тілом і працюють через думки та почуття.

Для того, щоб людина відчувала себе спокійною і щасливою, чакри повинні бути в рівновазі, бути розблокованими — у цьому випадку ніщо не перешкоджає потоку енергії, не відчувається дефіцит ні фізичних, ні душевних сил. Якщо на шляху енергій виникають перешкоди, можна говорити про блокування тієї чи іншої чакри, яка незмінно супроводжується відчуттям дискомфорту, а часом і появою серйозних захворювань.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари