Всі категорії
Додати товар

Чоловічий браслет зі срібною руною феху та лазуритом (символ добробуту, фінансового успіху)

1650 грн
Опис

Браслет з натурального лазуриту з вкрапленням піриту, матового чорного скла та срібної руни феху ( срібло 925 Україна) зібран на міцьну нитку через вузлик, розмір регулюється завдяки замочку з плетіння.
Руна не має проби тому що на срібних елементах не ставлять проби, тільки на готових, паяних виробах. Проте я гарантую якість і за бажанням можу перевірити його реактивом і відправити фото.

За бажанням можна зібрати на силіконову міцьну гнучку ювелірну резинку (виробник рівденна Корея) зміни вважаються вже індивідуальним замовленням і рахуються інакше. Ціна складається з вартості матеріалів, складності роботи, строків замовлення і обговорюються індивідуально.
Індивідуальні замовлення завжди виконуються за передоплатою, залишок по завершенню роботи перед відправкою. Зазвичай, строк виконання замовлення, за наявністю матеріалів, впродовж 1-2 робочіх днів.
Індивідуальні замовлення не відправляю накладеним платежем.

Готові роботи можуть бути відповлені накладеним платежем за передоплатою 150 грн.

До браслету додаю мішечок для зберігання та серветка для догляду за сріблом подарунок. Браслет приїде до вас у подарунковій коробці, одразу можна дарувати.

Феху (ᚠ)
Перша руна Старшого Футарка. Феху - символ багатства, благополуччя, достатку і комфорту. Вона відповідає за збереження нажитого і придбання нового.
В основному ця руна стосується матеріально успіху - грошей, майна. Але також вона відповідає за внутрішнє багатство - досвід, духовну зрілість. Вона допомагає бути мудрим і розвиватися внутрішнє.
Вважається, що талісман з руною Феху відкриває нові грошові потоки і допомагає знайти і розкрити в повній мірі всі можливі способи заробітку.
 
Значення руни Феху: фінансовий успіх, професійний розвиток, кар'єрне зростання, досягнення, добробут.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари