Всі категорії
Додати товар

💐⛓️амулет! браслет-ланцюжок з різнобарвною крихтою натурального каменю

250 грн
Опис

💐⛓️Оригінальний браслет-ланцюжок з крихтою натурального каміння: аметиста, тигрового ока, раухтопаза, цитрину, гірського кришталю та рожевого халцедону.
Браслет є амулетом, кожен камінь має захисні властивості. Ланцюжок золотавого кольору.

Розмір: 18 см + 5 см подовжуючий ланцюжок. Розмір крихти 6-7 мм.

🧙‍♂️🌟Обереги, талісмани
___________________________
Тигрове око:
Здавна мінерал використовувався магами для виготовлення амулетів та оберегів. Завдяки потужній енергетиці, він оберігає господаря від злих духів, темних сил та недоброзичливців. Магічні властивості каменю тигрового ока виявляються саме в захисті господаря. Він запобігає хворобам, травмам і навіть смерті. Не дивно, що такі талісмани були популярними серед воїнів стародавнього світу.
Аметист
Захист: Аметист використовується як потужний оберіг. Він відбиває негативну енергію, створюючи силовий щит навколо власника.
Раухтопаз
Відмінний талісман від негативного впливу оточуючих, злих думок.
Горний кришталь
Як талісман приваблює до власника любов, радість життя, симпатію інших людей, удачу, душевний комфорт та благополуччя.
Рожевий халцедон
Астрологи та езотерики стверджують, що в мінералі є велика енергетична сила. Халцедон здатний відновлювати життєві сили, заповнювати нестачу витраченої енергії. Крім того, магічні властивості каменю надають допомогу у досягненні поставленої мети. З мінералу часто виготовляють захисні обереги та амулети.
Цитрін - Жовтий цитрин - камінь процвітання. Багатьом він допомагає у професійному зростанні, кар'єрному просуванні, сприяючи правильній оцінці ризиків конкретного проекту. Мінерал здатний підтримувати емоційну та психічну рівновагу людини, прибираючи ознаки депресії, тривоги, невпевненості, нерішучості, допомагаючи при гіперчутливості та стресі. Камінь - зберігач аури, він діє як система раннього попередження, яка дає її власнику достатньо часу для захисних заходів. Він наділений особливою владою, чия воля забезпечує щастя всіх власників магічного кристала і допомагає їм приймати себе такими, якими вони є.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Замок:
Тип:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?