Всі категорії
Додати товар

🥮✨вишуканий браслет "багатогранник" натуральний камінь родоніт

360 грн
Опис

🥮✨ Браслет з натурального каменю родоніт модного огранювання - багатогранник.
Застібка - магнітний замочок з ланцюжком для підстрахування. Замочок міцний, добре тримає.
Фурнітура під золото.🥮✨

Розмір: розмір намистин - 8 мм, на обхват руки до 18,5-19 см

Склад: натуральний камінь родоніт.

🧙‍♂️👆 Родоніт здатний пробудити в кожній людині дані їй при народженні таланти та дари. Рожевий шпат активно впливає в розвитку всіх прихованих здібностей, особливо надприродних.

Родоніт має властивості позитивно і розслаблююче впливати на людей схильних до емоційних потрясінь. Людям з різними залежностями: душевними, фізичними та емоційними він надає віри в себе, покращує настрій і налагоджує природні, природні процеси, відроджуючи роботу всіх чакр.

Рожевий мінерал наділяє любов'ю, прощенням, гармонією та балансом. Носити прикраси з ним: кільця, сережки або галтування, варто всім, хто знаходиться в пошуку другої половинки. Рубіновий шпат лікує як фізичні, а й заліковує душевні рани, перетворюючи негативні емоції на позитивні, зцілюючи свого власника від гніву, агресії, заздрощів і печалі.

Рожевий шпат - талісман здатний не тільки зцілювати, а й захищати. Ювелірна прикраса з рубіновим шпатом допоможе своєму власнику позбутися будь-якої нанесеної йому образи, а також стане відмінним амулетом та оберегом, захищаючи та оберігаючи свого господаря від впливу злих чарів, приворотів, змов на смерть та родових прокльонів.

Літотерапія родоніту наповнить гармонією, спокоєм і балансом, принесе порозуміння і благополуччя закоханій або давно сімейній парі, відродить погані почуття, обдарує красою і приверне увагу протилежної статі. В цілому магія мінералу не фізична і духовно-емоційна, тому його складно назвати серйозним амулетом, проте він краще за інших принесе рівновагу і любовні почуття в життя людини, яка її носить.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Тематика:
Замок:
Тип:

Схожі товари