Всі категорії
Додати товар

Чоловічий браслет амулет для збільшення фінансів з руною феху та піритом

1200 грн -5% 1150 грн
Опис

Браслет амулет з натурального каміння і підвіскою руна Феху
Ідеальний подарунок собі або близькій людині, яка активно працює над збільшенням фінансового положення. Гарний помічник для досягнення фінансових цілей.
Матеріали: вулканічна лава, вставки з циліндричного чорного агату та круглих намистин натурального піриту. Вся фурнітура + підвіска з руною виконані з ювелірної нержавіючої сталі. Стійка до води, поту, парфумів. Довговічна, не втрачає блиск досить тривалий час. Основа браслету корейська міцьна гнучка ювелірна резинка.
Розмір готового браслету на фото підійде на ручку 16-18 см.
Ручна робота, в єдиному екземплярі.
Підійде як чоловіку так і жінці

Феху (ᚠ)
Перша руна Старшого Футарка. Феху - символ багатства, благополуччя, достатку і комфорту. Вона відповідає за збереження нажитого і придбання нового.
В основному ця руна стосується матеріально успіху - грошей, майна. Але також вона відповідає за внутрішнє багатство - досвід, духовну зрілість. Вона допомагає бути мудрим і розвиватися внутрішнє.
Вважається, що талісман з руною Феху відкриває нові грошові потоки і допомагає знайти і розкрити в повній мірі всі можливі способи заробітку.
 
Значення руни Феху: фінансовий успіх, професійний розвиток, кар'єрне зростання, досягнення, добробут.

Браслет приїде до вас в подарунковій крафтовій коробці зі стрічкою + льняний мішечок для зберігання браслету, коли ви не носите його. Можна остраху дарувати.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Замок:
Тип:

Схожі товари