Всі категорії
Додати товар

Браслет із натурального каміння - агат

140 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Ручна робота - індивідуальне виготовлення для кожного. Термін виготовлення 1 день.

Виріб з агатом вносить гармонію в навколишнє середовище, благотворно впливаючи на здоров'я господаря, надаючи йому впевненість у собі, захищаючи від небезпек і негативної енергетики.

Агат символізує здоров'я і довголіття, гармонію і захист. Піднесений в дар люблячою людиною він повинен стати прекрасним талісманом і вірним оберегом на все життя.

Особливо підходить агат Тельцям і Близнюкам, діючи на них заспокійливо, допомагаючи зосередитися. Для творчих Близнюків агат стане справжнім талісманом, що допомагає знайти гідне застосування своєму таланту.

Скорпіону можна рекомендувати прикраса з чорним агатом. Тельцям, Козерогам, Водоліям, Терезам і Рибам - камені голубувато-холодних тонів, Близнюкам і Дівам - агати жовто-помаранчевих, теплих відтінків.

Агат відрізняється один від одного по розташуванню смуг, забарвленням, наявністю включень і т.д. Таким чином, налічується понад 150 різновидів агату! Найчастіше зустрічаються агати з концентричними смугами - бразильський тип. Рідше - зразки уругвайського типу з прямолінійним розташуванням смуг.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Різнокольоровий

Схожі товари