Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Браслет з аметисту, топазу, сапфіра, смарагда й срібла "grat...

1400 грн
Опис

Браслет з аметиста, топазу, сапфіру та смарагду "Grateful" матиме сприятливий вплив на ауру людини, зміцнить розум, захистить від зради та страху, а також притягне багатство.

Вся фурнітура – ​​срібло 925 проби. Прикраса упакована в подарункову коробочку із логотипом "MY STONES".

Матеріали: натуральне каміння, срібло 925 проби, срібна фурнітура, срібний замок, ювелірний трос, аметист, смарагд, топаз, сапфір

Розмір каміння 5-7мм, браслет підійде на зап'ястя 15см. Повністю ручна робота, може трохи відрізнятися від прикладу на фото.

МАГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Вважається, що аметист наділяє людину проникливістю, гасить душевний біль, тривогу, сповнює ауру добрими намірами, допомагає контролювати злі думки. Він сприятливо впливає на слабку та нестійку ауру. Під час медитації він сприяє досягненню спокою та розслаблення, дає відчуття умиротворення та сприяє глибині розуміння.

Сапфір – камінь, що дає вірність, цнотливість та скромність, приносить щастя у коханні. Він здатний допомогти знайти мету у своєму житті, подолати всі страхи та депресії, приносить душевний комфорт, робить людину спокійною, зміцнює розсудливість, приборкує пристрасті. Сапфір захищає від зради та страху, зберігає від наговору, захищає жінок від наклепу.

Топаз допомагає приймати правильні рішення навіть у непростих ситуаціях, а також захищає від неправильних вчинків. Це його основне значення. Представницям прекрасної статі він додасть чарівності та привабливості. Завдяки цьому каменю вони завжди будуть у центрі чоловічої уваги. Причому це стосується жінок будь-якого віку.

Смарагд охороняє жінок і домівку. З давніх-давен вагітні жінки носили смарагдові амулети і після пологів дитини відразу ж клали його в колиску новонароджених. Смарагди "гарантують" постійність почуттів, притягують багатство, приносять спокій та умиротворення. Вони зміцнюють пам'ять, відганяють погані сни та розсіюють меланхолію.

MY STONES. Авторські прикраси з натурального каміння та срібла.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Фіолетовий

Схожі товари