Всі категорії
Додати товар

Браслет із вулканічного лавового каменю.

148 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Лавовий камінь вважається унікальним, оскільки містить у собі весь спектр мікроелементів, які необхідні для підтримання життєдіяльності живих організмів. Саме тому навколо вулканів зазвичай зайняті всі природні ніші та процвітає рослинне царство.Чорний колір каменю ще раз підкреслює його глибину та загадковість. Цей колір затьмарює всі інші кольори, вириваючись уперед. Він тут і водночас ніде. У разі поєднань з іншим кольором, чорний здатний утримувати форму та підкреслити властивості суперника. Колір уособлює тишу, таїнство й нескінченність, має здатність повністю поглинути та змінити. Він багатогранний і водночас одинарний. Це тріщина між світами. Завжди невідома дія цього кольору та залежить від ситуацій, у яких він має властивість грати різну роль і мати безліч втілень. Водночас чорний колір поводиться зухвало.
Лікувальні властивості
Лавовий камінь довго зберігає тепло. Під час зіткнення з тілом, камінь передає не тільки свій жар, але й свої корисні властивості, загалом впливаючи на організм, зміцнюючи імунну систему та розслабляючи зони сильнішої напруги, знімаючи стрес.

Магічні властивості
Людям, які прагнуть знань, камінь допомагає знайти чіткість думки, впоратися з хвилюванням, максимально зосередитися на роботі та розкрити всі свої розумові можливості з оволодіння тією чи іншою наукою. Недарма лава вважається каменем знання. Особливо студентам, які пізнають величезний пласт інформації, мінерал стане незамінним помічником.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари