Всі категорії
Додати товар

Срібний браслет з турмаліном - серебряный - серебро - турмалин цветной

3200 грн
Опис

Срібний браслет з турмаліном повність виконаний вручну. Справжній турмалін викладений за технікою мозаїки. Срібло 925. Підходить під будь-який розмір зап'ястка завдяки своїй формі. Допускається підігнати за формою під себе, але тільки разово - не можна гнути постійно - жоден метал цього не витримає.

За бажанням, можна виконати з іншим каменем, пишіть у повідомлення, варіантів маю дуже багато.

Увага! У мінералах допустимі включення темнішого або світлішого кольору, іншого відтінку, тріщинки, смужки. Це не бруд та сміття, це природні включення. Якщо ви хочете чисті прозорі камінчики, то вам потрібен інший магазин з ювелірними дорогоцінними зразками. Тут вам пропонують природні, незвичні, натуральні, як вони знайдені, мінерали, ще до того, як вони потрапляють до обробки ювелірами та оцінювання

Прикрасу ви отримаєте у подарунковому пакуванні.

Пересилка відбувається тільки Новою Поштою, прикраси не повертаються, бо виготовляються на замовлення індивідуально за вашим замовленням. Накладеного платежу нема. Але і хвилюватися нема потреби, бо ввімкнена послуга "Покупка без риска"

Якщо це подарунок і ви хочете оплатити доставку, аби отримувача не обтяжувати зайвим, напишіть мені. Все вирішуємо без проблем❤️

Вважається, що ці камені благотворно впливають на тіло і розум. Талісман любові і перемоги, надії, нев'янучої молодості та сили. Камені є оберегами від пристріту, псування, шкідливих сутностей і людей. Вони оберігають художні натури від безплідних метань, дарують визнання і силу виконання задумів.
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Колір: Білий
Колір: Блакитний
Колір: Жовтий
Колір: Зелений
Колір: Коричневий
Колір: Червоний
Колір: Помаранчевий
Колір: Рожевий
Колір: Сірий
Колір: Синій
Колір: Фіолетовий
Колір: Чорний
Камені / вставки: Турмалін
Матеріал: Срібло

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари