Всі категорії
Додати товар

Шкіряний браслет із гравіюванням, браслет із персоналізацією, парний шкіряний браслет

275 грн
Опис

Іменний шкіряний браслет з гравіюванням стане вашим улюбленим аксесуаром на кожен день. Він мінімалістичний і дуже оригінальний. Ми можемо вигравіювати будь-який текст, ваше ім'я, монограму, координати або будь-яку інформацію на шкіряному браслеті. У нас є 100 різних варіантів браслета (10 кольорів браслета + 10 кольорів бірки). Ви можете створити щось особливе для себе або своєї близької людини.
Шкіряний браслет з гравіровкою - це чудовий подарунок на будь-яке свято і будь-кому: подарок хлопцю або дівчині, татові або мамі, жінці або чоловіку, подарунок сестрі/брату, другу/подрузі.
Ви можете презентувати його як подарунок на річницю, подарунок на день народження, подарунок на випускний, подарунок на День Матері, подарунок на День Батька, Новорічний подарунок чи подарунок з будь-якого іншого приводу.
▶ виготовлений з високоякісної шкіри «Crazy Horse»
▶ доступний у 10 різних кольорах браслета та бірки: віскі, коричневий, горіх, чорний, зелений, синій, бордовий. пісочний, голубий, кораловий
▶ доступний в 1 розмірі: мінімальна довжина 17 см, максимальна довжина 20,5 см (на кожному браслеті є 3 кнопки для регулювання розміру браслета).

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Кожен шкіряний браслет ручної роботи. Колір шкіри може відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. Невеликі подряпини на шкірі є нормальними явищем через м'якість шкіри. Гравіювання на темній шкірі та видимість зображення (особливо на темній шкірі) завжди залежить від кута огляду.
Додаткові характеристики:
Колір: Блакитний
Колір: Жовтий
Колір: Зелений
Колір: Коричневий
Колір: Червоний
Колір: Синій
Колір: Фіолетовий
Колір: Чорний
Матеріал: Натуральна шкіра
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари