Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Браслет з бірюзою

269 грн
Опис

А ви знали, що бірюзу дуже любили ще в Древньому Єгипті (ІІ тис. до н.е.)? Виготовляти з нею захисні амулети, а також оздоблювали прикраси і предмети інтер'єру. Клеопатра постійно носила прикраси з бірюзи. В Персії, де її видобували, бірюзу називали "фірузЕ" - «щасливий камінь», або "пірусА" - "та, що несе перемогу". А індійці Північної Америки взагалі ставились до неї, як до найвищої цінності.

Цей мінерал завжди вважався потужним амулетом, що здатен захистити від нещасть і «дурного ока». Він вважався символом мужності, довіри, правди, щирості і надії.
Парубки здавна дарувал
и вироби з бірюзою своїм обраницям, щоб зміцнити взаємне кохання.

Оскільки бірюза вважається каменем, що приносить добро всім, у кого добрі думки, немає обмежень, щоб носити вироби із нею, але є Знаки Зодіаку, яким вона підходить якнайкраще – це Стрільці і Тельці.

З лікувальних властивостей Бірюзи виділяють позитивний вплив на обмін речовин, і як наслідок – прискорення процесів регенерації тканин і організму в цілому; також – зміцнення серця. Допомагає при лікуванні дихальної системи і депресивних станів.

До магічних властивостей бірюзи відносять здатність захищати від негативних вібрацій і виводити зі стану тривоги. Тим, хто носить при собі цей камінь, дається ясність і врівноваженість розуму, і як наслідок - здатність логічно висловлювати думки. У повсякденному житті бірюза - амулет тих, хто змушений часто спілкуватися з іншими людьми по роботі.
Камінь несе в собі жіночу енергетику, вносить в будинок тепло і затишок, наділяє життєвою мудрістю і інтуїцією, допомагає зберегти і примножити сімейний бюджет.

Камінь несе в собі жіночу енергетику, вносить в будинок тепло і затишок, наділяє життєвою мудрістю і інтуїцією, допомагає зберегти і примножити сімейний бюджет

Якщо це співпадає з Вашими цілями та життєвими задачами (принаймні, зараз) - і до того ж браслет вам сподобався - раджу не зволікати, оскільки можлива кількість повторів дуже обмежена.

- Бірюза оплетена поліестеровим шнуром, що робить його дуже міцним і довговічним.
- Розмір браслета регулюється.
- Немає металевих частин, тому виключена алергія на метал і подальше окислення, потьмяніння.
Додаткові характеристики:
Колір: Блакитний
Колір: Чорний
Камені / вставки: Бірюза
Матеріал: Камінь
Матеріал: Шнур

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
beauties.lili
beauties.lili
Дніпро
Була

Схожі товари