Всі категорії
Додати товар

Браслет зі шкіри з необробленим флюоритом і перлами «гармонія»

320 грн
Опис

Стильний браслет ручної роботи виготовлений з натуральної шкіри темно-фіолетового, баклажанового кольору, натурального необробленого флюориту темно-бузкового кольору та природної річкової лілових перлів на фурнітурі з  неіржавкої сталі. Фурнітура з неіржавкої сталі не потемніє, не іржавіє, не викличе алергію й дасть змогу довгі роки тішити господиню.  Застібка — тог, тому браслет не регулюється, підійде на об'єм зап'ястка 15,5-17 см. 

Камінь 2,4х2,6 см. Флюорит досить крихкий мінералл, його необхідно берегти від ударів і падінь! 

Мабуть, у світі немає мінералу, який мав би такий широкий гаммійський колір, який має флюорит. Кристали його можуть бути безбарвними, рожевими, жовтогарячими, блакитними, синіми, жовтими, фіолетовими, всіх відтінків зеленого кольору. Часто зазначається нерівномірність, смугастість  та різна інтенсивність забарвлення.

Вважається, що флюорит здатний зняти стрес, позбавити депресії та гніву. Амулети з цього каменю рекомендують носити людям надмірно збудливим, для набуття гармонії із собою та навколишнім світом. Він неабияк посилює аналітичні здібності свого власника. Флюорит можна носити в період іспитів, надягати у відповідальних ситуаціях.

Літотерапевти припускають, що флюорит полегшує стан метеозалежних людей, тонізує нервову систему, знімає негативні наслідки стресових ситуацій, нормалізує сон, позбавляє безсоння та нічних кошмарів.
Відсилання товару після повної оплати або накладеної платежі після передоплати 90 грн
Додаткові характеристики:
Колір: Фіолетовий
Камені/вставки: Перли
Матеріал: Камінь
Матеріал: Медична сталь
Матеріал: Натуральна шкіра

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари