Всі категорії
Додати товар

Браслет з амазоніту <unk> амазонит

240 грн
Опис

Браслет із натурального необробленого амазоніту. Довжина 22 см

За однією версією, амазонит дістав свою назву на честь знаменитої річки Амазонки, за іншою версією, назва пов'язана з амазонками — легендарними красунями та володарями. 

Амазоніт із глибокої давнини був символом жіночої краси та незалежності. Жіночі прикраси з амазоніту знаходять під час розкопок скіфських курганів. Носили амазонський камінь і американськіільйони, і давні Єгипті — угребі 41-гоманці Тутанхамону знайдено безліч амулетів, перснів і бус з амазоніту, приправленого сріблом.

Амазоніт можуть носити практично все,  Рисувало мінерал пов'язаний із Місячною і підходить усім знакам зодіаку. Особливо ефективно працює з вагами, Близнюками та Водолеями. Також великий вплив мінералів надає на представників таких знаків зодіаку, як Овен, Рак, Телец, Скорпіон. Камінь допомагає стійко витримувати всі мінливості долі, перемагати конкурентів у бізнесі, ладнати з усіма членами сім'ї. 

Цікаво, що амазонит підходить не тільки активним і незалежним дівчатам, а й дамам із протилежним характером — спокійним, ніжним і ласкавим, які є традиційними охоронницями домашнього вогнища.
Відсилання товару після повної оплати або накладеної платежі після передоплати 90 грн
Додаткові характеристики:
Колір: Зелений
Камені/вставки: Амазоніт
Матеріал: Камінь
Матеріал: Натуральна шкіра

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари