Всі категорії
Додати товар

Браслет "7 чакр" з гірським кришталем з натурального каміння

450 грн
Опис

Браслет приносить користь завдяки натуральним каменям, енергія яких сприяє підзарядці та гармонізації чакр.

Камені та їх магічні властивості.

✨ Мармур червоний.
Головна особливість – здатність захищати людину від негативних енергій та притягувати до неї позитивні. Крім того, цей камінь впливає на ставлення оточуючих до свого господаря, зменшує агресію до нього, підвищує довіру та симпатію. Тому мармур рекомендується носити всім, хто працює з людьми.

✨ Сердолік помаранчевий.
Сердолік помаранчевий – дає захист від нещасних випадків, покращує настрій, у потрібну хвилину дарує власнику заряд творчої енергії, береже від злих чарів та пристріту. У будинку сердолік є оберегом сім'ї, охоронцем любові та щастя, захисником від заздрів, пліток та брехні.

✨ Цитрин жовтий - магія цього каменю здатна на все. І це не так далеко від істини, адже цитрин лікує від хвороб, покращує імунітет, робить людину впевненою та товаришчою, приносить удачу та натхнення.

✨ Агат зелений - запобігає нещастям, захищає від недружніх і заздрісних пліток, своєму господареві допомагає стати розумнішим і мудрішим, покращує пам'ять і підвищує інтуїцію.

✨ Бірюза – приносить у будинок тепло та затишок, наділяє життєвою мудрістю та інтуїцією, допомагає зберегти та примножити сімейний бюджет.

✨ Агат синій – дарує натхнення та впевненість у собі творчим людям, обдаровує свого власника задарма красномовства. Людина покращує ораторські здібності, вірить у свої сили та готова брати на себе будь-яку відповідальність.

✨ Аметист фіолетовий темний - гіпнотизує і допомагає осягати таємниці світобудови через несподівані відкриття, що даються в потоці фіолетового світіння; камінь, що сильно впливає на взаємини між людьми.

Основою браслету є гірський кришталь.

Гірський кришталь допомагає очистити думки та фізичне тіло, прибрати тривожність та нічні кошмари. Мінерал швидко проходить налаштування з вібраціями свого господаря, і допомагає набути внутрішньої гармонії. Мінерал тимулює розумову активність, загострює сприйнятливість мозку до інформації, покращує пам'ять. Він надає загальнозміцнюючу та оздоровлюючу дію на організм в цілому.
Нефрит - допомагає у правильному виборі вірного і гідного супутника життя, зміцнює відносини у шлюбі та охороняє домівку. Особливого значення набувають магічні властивості нефриту для жінок. Камінь оберігає теплоту, ніжність та сердечність їхнього сімейного життя.
Нефрит наділяється багатьма чарівними властивостями та здібностями:
✨ спрямовувати та коригувати життєвий шлях на краще, до позитивних змін, знаходити вихід із тупикових ситуацій;
✨ утихомирювати та заспокоювати, позбавляти зайвих емоцій, розвивати логічне мислення та інтелект, вселяти впевненість (особливо білий нефрит);
✨ зазирнути вглиб себе, зосередитися, зрозуміти свої цілі у житті, виявити приховані таланти (особливо зелений нефрит);
✨ пробуджувати найкращі якості та чесноти: порядність, справедливість, мужність, милосердя, терпіння;
✨ домагатися поставленої мети, матеріального благополуччя;
✨ виявляти мудрість у словах та вчинках (особливо чорний нефрит);
✨ захищати від пристріту та негативної енергії не тільки людину, а й її будинок.

Розмір намистин 10 мм.
На резинці.
Індивідуальний розмір браслету.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Замок:
Тип:

Схожі товари